V zlatarstvu Trtnik izdelujemo poročne prstane izključno unikatno – za vsak par posebej. Izdelujemo z najnovejšimi orodji, saj le tako zagotovljamo čimbolj popoln končni izdelek, seveda po ugodni ceni. Prstana izdelamo iz 14 ali 18 karatnega zlata, najzahtevnejšim pa tudi iz platine. 
Po želji vdelamo diamante, ki simbolizirajo trdnost in trajnost zakona, njihovo pristnost pa jamčimo s priloženim certifikatom. Seveda tudi vgraviramo željeno besedilo.

Vse poročne prstane izdelane v naši delavnici, brezplačno servisiramo doživljenjsko. 

V naših zlatarnah si lahko ogledate več kot tristo parov poročnih prstanov, ki jih stalno dopolnjujemo z novimi modeli, lahko pa prinesete sliko Vam najlepših prstanov, mi pa jih izdelamo. 

V zadnjem obdobju večini parov izdelamo najprej vzorčna prstana po Vajinih željah in velikostih, tako da vzorčna prstana lahko odneseta domov in ju nosita kolikor časa potrebujeta, da ugotovita ali Vama željena prstana popolnoma ustrezata. Na ta način ugotovimo, ali Vama željena oblika, širina in velikost prstanov popolnoma ustreza. S tem se izognemo morebitnim popravkom pravih prstanov.

Da bi se vam lahko popolnoma posvetili pri ogledu ali naročanju poročnih prstanov, nam predhodno najavite vaš obisk po telefonu ali e-pošti.